ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Πετράλωνα, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση, Τρομοκρατία,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε καμένο στην οδό Ανθείων στα Πετράλωνα, εξετάζεται από την Αστυνομία, αν έχει σχέση με το όχημα των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το αυτοκίνητο, μάρκα OPEL και χρώματος ασημί, βρέθηκε περίπου 15 λεπτά μετά το τηλεφώνημα (δηλαδή, γύρω στις 2 τα ξημερώματα Δευτέρας) για την τοποθέτηση της βόμβας στο Νέο Φάληρο και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία κάποιοι τού έβαλαν φωτιά, η οποία σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας που ανήκει σε άλλο όχημα. Το ΙΧ ερευνάται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.























































