ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γιαγιά και εγγονή συνελήφθησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, για κατοχή μισού κιλού ηρωίνης, ναρκωτικής ουσίας η οποία προοριζόταν να διακινηθεί.
Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, 59 και 17 ετών, οι οποίες κατηγορούνται ως μέλη κυκλώματος που έφερνε ναρκωτικά από την Αθήνα και τα διακινούσε στη Θεσσαλονίκη.
Εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα δέμα ηρωίνης, βάρους 511 γραμμαρίων, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 1.470 ευρώ που εκτιμάται ότι προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 59χρονη φέρεται ως ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, έχοντας ως άμεση συνεργάτιδά της την 17χρονη εγγονή της.
Οι συλληφθείσες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.























































