Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Mαφία των φυλακών»: Ο δικηγόρος Αντωνόπουλος ζητά να βγει από τη φυλακή

«Mαφία των φυλακών»: Ο δικηγόρος Αντωνόπουλος ζητά να βγει από τη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, που είναι κρατούμενος και εμπλέκεται αρχικά με αφορμή υπόθεση της Energa καθώς έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του αλλά πρόσφατα και σε υπόθεση που ονομάζεται «Mαφία των φυλακών».

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΙ ο δικηγόρος σε υπόμνημά του, που είναι πολυσέλιδο, αριθμεί 50 σελίδες, προβαίνει σε αποκαλύψεις οι οποίες ετέθησαν υπόψη του ειδικού ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας Ευτύχη Νικόπουλου και ο οποίος έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης με τους αλβανούς κακοποιούς και την εμπλοκή δικηγόρων σε έκνομες ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Αντωνόπουλος, ζητώντας την αποφυλάκιση του παρέδωσε στον εφέτη- ειδικό το απολογητικό του υπόμνημα, ενώ έδωσε προ ημερών και συμπληρωματική απολογία στις φυλακές της Κορίνθου όπου τον επισκέφθηκε ο ίδιος ο κ. Νικόπουλος.

Στο υπόμνημά του κατονομάζει ως υπαίτιους της ποινικής εμπλοκής του τον επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρο, τους συνηγόρους του καθώς και άλλους δικηγόρους που ενεπλάκησαν στις υποθέσεις της Energa, της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του.

Κατά τους ισχυρισμούς του στοχοποιήθηκε από τον Αριστείδη Φλώρο, λόγω του ότι ήταν απέναντί στην υπόθεση της Energa ως δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «μεθόδευση» σε βάρος του και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι η ενοχοποίηςή του, «εάν δεν ξεπερνά ευθέως, εγγίζει τα όρια της ανηθικότητας και ανεντιμότητας».

Επιρρίπτει ευθύνες σε δικηγόρους που εμπλέκονται με τον ένα η τον άλλο τρόπο στις υποθέσεις αυτές και τονίζει, ότι μάρτυρες επικαλούνται ως μοναδική πηγή γνώση τους έναν εκλιπόντα (τον αείμνηστο ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο) ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο και την ίδια στρατηγική.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση

Αντιτρομοκρατική: 10 συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις – Ανάμεσά τους και πυροτεχνουργοί

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Συνεχίζουν την αποχή τους οι δικηγόροι έως 22 Φεβρουαρίου

Δικηγόροι: Συνεχίζουν την αποχή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για το «σκλαβοπάζαρο με φτηνούς μετανάστες εργάτες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr