ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλέξης Γρηγορόπουλος, Βίντεο, Δολοφονίες, Εξάρχεια, Επαμεινώνδας Κορκονέας,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο μεσημέρι της Τρίτης αποφυλακίστηκε σε χρόνο ρεκόρ ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδας Κορκονέας.
Η απόφαση του Δικαστηρίου έφτασε στις φυλακές του Δομοκού και αφού διαπιστώθηκε ότι είχε εκτίσει την ποινή των 13 ετών κάθειρξης (11 έτη στη φυλακή και εργασία πέντε ετών) προχώρησε η διαδικασία της αποφυλάκισής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στην είσοδο των φυλακών περίμεναν τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, οι γονείς του, οι οποίοι διανυκτέρευσαν στην Λαμία, όπου βρέθηκαν τη Δευτέρα για να ακούσουν την απόφαση του Εφετείου και να παρασταθούν στον γιό τους.
Αμέσως μετά, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και έφυγε, προκειμένου να συναντήσει τα τρία του παιδιά και την σύζυγο του.






















































