ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 64 και 34 ετών (πατέρας – γιος), η οποία έλαβε χώρα ξημερώματα της 10/08/2014, στην περιοχή Άνω Πόλης.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Έλληνες ηλικίας 17 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση» και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 10/08/2014, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ δύο ημεδαπών ενοίκων οικοδομής στην περιοχή της Άνω Πόλης, ηλικίας 64 και 34 ετών (πατέρας – γιος) και ομάδας ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και οι προαναφερόμενοι, σχετικά με διατάραξη κοινής ησυχίας, κατά το οποίο πατέρας και γιος δέχτηκαν χτυπήματα με μαχαίρια σε διάφορα σημεία του σώματος τους.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύονται.
Η δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.























































