ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος του Άστρους και η σύζυγός του

Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος του Άστρους και η σύζυγός του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστρος, Δολοφονίες, Ναύπλιο,

Σήμερα Πέμπτη κλείνει ο κύκλος των απολογιών για τη δολοφονία 39χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα, το Δεκαπεντάυγουστο, στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη του στυγερού εγκλήματος, και η 69χρονος σύζυγός του, μετέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Εισαγγελέα Ναυπλίου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αναμένεται να αποφασιστεί αν θα κριθούν προφυλακιστέοι ή όχι.

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ο συνήγορος του δράστη, ο 75χρονος υποστηρίζει ότι έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τρεις φορές κατά του γιου του επειδή ο τελευταίος τον κακοποιούσε και του ζητούσε συνέχεια χρήματα.

Μάλιστα, συμπληρώνει η υπεράσπιση του 75χρονου, είχε φτάσει στο σημείο το Πάσχα να βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του πατέρα του.

Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας στο Άστρος, αν και ο συνήγορός της κάνει λόγο για ψευδή κατηγορία σε βάρος της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα

Δικαστικό Συμβούλιο: Στο εδώλιο τέσσερις αστυνομικοί για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr