ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου μια Σουηδέζα τουρίστρια για να καταγγείλει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες ένας άγνωστος την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της μέσα στην τουαλέτα ενός μπαρ στην οδό Ορφανίδου.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη που αναζητείται, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση η 21χρονη Σουηδέζα για να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της ή πρόκειται για μια από τις εκατοντάδες αλλοδαπές που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα βιασμού για να εισπράξουν αποζημιώσεις από ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες ασφαλίζονται πριν αναχωρήσουν για διακοπές στο εξωτερικό.























































