Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος ξανά ο εκπαιδευτικός-παιδεραστής – Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια

Ελεύθερος ξανά ο εκπαιδευτικός-παιδεραστής – Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να αφεθεί ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Νίκος Σειραγάκης, αποφάσισε, σύμφωνα με την ΕΡΤ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών, μια απόφαση που προκαλεί αν μη τι άλλο αίσθηση.

Το Συμβούλιο έκρινε, ότι ο γυμναστής που έχει καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος είχε ενημερώσει εγκαίρως και νομότυπα τις αρμόδιες Αρχές για την αλλαγή του τόπου κατοικίας του και την νέα του διεύθυνση και έτσι παραμένει ελεύθερος, έχοντας εκτίσει ποινή 8,5 ετών από τα συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Σημειώνεται ότι η πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών Χριστίνας Φασουλή ήταν να επιστρέψει στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 ημέρες.

Ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Με το βούλευμα αποφυλάκισης τού επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως να διαμένει στην Καλαμαριά σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr