ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τέσσερις τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τέσσερις τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άνδρας οπλισμένος με τσεκούρι, εισέβαλε την Πέμπτη στον όροφο όπου βρίσκεται το τμήμα εισοδήματος, της ΔΟΥ Κοζάνης, στην οδό Αριστοτέλους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συναλλαγές με το κοινό. Τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν.

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος είναι άνδρας, ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών από την επίθεση με τσεκούρι.

Διασωληνωμένη είναι και γυναίκα που επίσης χτυπήθηκε, ενώ σε σοβαρή κατάσταση είναι και δεύτερη γυναίκα.

Και οι τρεις αυτοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

Άλλος ένας άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, την ώρα που προσπάθησε να ξεφύγει, και δεν νοσηλεύεται.

Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι συνεργάσιμος με τις Αρχές.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη, και με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέργιο Γκανάτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Με ανακοίνωσή της, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών «καταδικάζει απερίφραστα τη σημερινή αποτρόπαια, βίαιη επίθεση πολίτη σε βάρος υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης», την ώρα της εργασίας τους.

Ο υπουργός, Χρήστος Σταϊκούρας, έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τον διοικητή του «Μαμάτσειου» Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης και με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης της ΔΟΥ Κοζάνης, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, η Πολιτεία στέκεται στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Mεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγής άνω των 17 εκατ. ευρώ – Διαχειρίστρια δήλωνε άστεγη αλλά ζούσε σε βίλα με πισίνα

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκιδική: Μητέρα και βρέφος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο

Θεσσαλονίκη-Εμπρηστική Επίθεση: Στη φυλακή 29χρονος και 26χρονη

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 24 Ιουλίου

Τρεις συλλήψεις για τις εμπρηστικές-τρομοκρατικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr