ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκηνές Φαρ Ουέστ αναβίωσαν το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Μεσογείων με 19χρονο να τραυματίζεται με μαχαίρι από άγνωστο άνδρα που ήθελε να του πάρει το κινητό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο άγνωστος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε 19χρονο για να του πάρει το κινητό του τηλέφωνο στη λεωφόρο Μεσογείων μπροστά στα εμβρόντητα μάτια πολλών περαστικών.
Ο 19χρονος βρισκόταν κοντά στην κεντρική πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας άγνωστος εμφανίστηκε μπροστά του και απειλώντας τον με μαχαίρι του ζήτησε το κινητό του.
Ο νεαρός αντιστάθηκε και τότε ο άγνωστος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.
Ο νεαρός περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και ύστερα διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται ακόμα εκτός κινδύνου.























































