Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΛΑΣ: Έρευνα μετά από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς

ΕΛΑΣ: Έρευνα μετά από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαταγή για διενέργεια έρευνας έδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχαήλ Καραμαλάκης μετά από την καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς κατά την διενέργεια «ελέγχου».

«Σχετικά με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες, με αναφορές σε επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικών, που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στους Αμπελόκηπους Αθήνας, κατά τη διενέργεια ελέγχου, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ανατέθηκε η διερεύνηση του περιστατικού στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όταν το βράδυ της Παρασκευής επέστρεφε πεζή από την εργασία στο σπίτι της, αστυνομικοί την σταμάτησαν για έλεγχο έξω από το σταθμό του Μετρό στους Αμπελόκηπους.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η Κ.Δ., οι αστυνομικοί δεν έμειναν στον τυπικό έλεγχο, αλλά προχώρησαν και σε σωματικό, στερώντας της το δικαίωμα να υποβληθεί σε έλεγχο από γυναίκα – αστυνομικό, παρουσιάζοντάς της, όπως καταγγέλλει δικαιολογίες.

Στη συνέχεια ο σωματικός έλεγχος «μετατράπηκε σε χυδαία σεξουαλική παρενόχληση».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Κ., «καθώς, επέμενα για τη γυναικεία παρουσία, βάλθηκα σε μια διαδικασία να μην μπορώ να αντιδράσω πλέον από τα σχόλια που άκουγα, όπως, «μπορεί να έχεις κάτι κρυμμένο στο σουτιέν σου. Ωχ, δε φοράς σουτιέν».

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στις αστυνομικές Αρχές καταγγελία γυναίκας για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr