ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την απαγωγή βρέφους από το νοσοκομείο του Ρίου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η επιμέλεια του βρέφους είχε αφαιρεθεί από τους δύο γονείς, με απόφαση του Πρωτοδικείου Ηλείας, καθ’ ότι εκκρεμούσαν ποινικά αδικήματα σε βάρος τους γιατί κακοποιούσαν το μόλις ενός έτους κοριτσάκι.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες κακοποιούσαν βάναυσα το παιδί και συγκεκριμένα το έδεναν και έδερναν αλύπητα.
Όλα αποκαλύφθηκαν, όταν οι γονείς μαζί με τον παππού, μετέβησαν στο Νοσοκομείο και στην κυριολεξία απήγαγαν το παιδί, που νοσηλευόταν από προηγούμενη κακοποίηση.
Αμέσως σήμανε συναγερμός.
Τελικά αστυνομικοί τους εντόπισαν, τους συνέλαβαν και πλέον αντιμετωπίζουν την κατηγορία της αρπαγής παιδιού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας οι δράστες – δύο άτομα, άνδρας και γυναίκα, Ρομά, ηλικίας 25 και 22 ετών, και ένας 67χρονος Ρομά – οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.























































