ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ένας από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.
Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες, φαίνεται πως βρίσκεται και ένας από τους 70 που ξυλοκόπησαν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και καδρόνια τον 24χρονο αστυνομικό ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.
Πηγές από την Αστυνομία τονίζουν ότι μέσω αυτού μπορούν να φτάσουν στον έναν που όπως φαίνεται στα βίντεο, τρέχει και ρίχνει στο έδαφος τον αστυνομικό.
Η έρευνα αναμένεται να διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα, ωστόσο το γεγονός πως ο συλληφθείς φέρεται να είναι σεσημασμένος είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει και σε άλλους εμπλεκόμενους στον ξυλοδαρμό.























































