Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήταν ζωντανή την ώρα που υποτίθεται είχε δολοφονηθεί

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήταν ζωντανή την ώρα που υποτίθεται είχε δολοφονηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ήταν η Καρολάιν ακόμα ζωντανή την ώρα που υποτίθεται ότι είχε δολοφονηθεί; Στοιχεία που προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές, είναι αυτά που οδηγούν, όπως φαίνεται στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Αυτά, σύμφωνα με την ΕΡΤ αφορούν, ένα smart watch στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί, στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Οι ανακολουθίες αφορούν κυρίως, αυτά που ο 32χρονος είχε αρχικά πει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών τόσο για την ώρα που εκτιμούσε ο ίδιος ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του καθώς φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος.

Οπότε τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα νέα ψηφιακά ευρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, ο πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος ήταν στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του, κλήθηκε για περαιτέρω εξηγήσεις και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν δίπλα στο μωρό της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται η ΕΛΑΣ, ενώ ο 32χρονος σύζυγός της, που μεταφέρθηκε το μεσημέρι, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με ελικόπτερο της Αστυνομίας, από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας, καταθέτει εκ νέου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο πιλότος θα πρέπει να δώσει διευκρινίσεις για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, ενώ θεωρούν θέμα χρόνου την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Τι είπε ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί με το ελικόπτερο

Στάση αναμονής κρατά η οικογένεια της δολοφονηθείσης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της αδικοχαμένης 20χρονης, όταν έφτασε ξαφνικά κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο.

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει ώστε να δώσει νέα κατάθεση για το στυγερό έγκλημα.

Στη συνέχεια, τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ όπου δίνει πολύωρη κατάθεση, κληθείς να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο πιλότος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση.

Η ίδια βρίσκεται μαζί με το βρέφος στο σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή, καθώς δεν είχαν μεταβεί στην Αλόννησο για το μνημόσυνο.

Τι είπε στη μητέρα της Καρολάιν

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν πως στην Αθήνα πηγαίνει για να αναγνωρίσει ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Η μητέρα της Καρολάιν, ανήσυχη και προβληματισμένη έσπευσε στον γαμπρό της και τον ρώτησε γιατί οι αστυνομικοί του ζητούν να πάει στην Αθήνα.

«Έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω» φέρεται να είπε ο 32χρονος.

Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες:

1. Το βιομετρικό ρολόι κατέγραψε τους παλμούς της

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

2. Γιατί αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης;

Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, έχει κληθεί για να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το MEGA, προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για τη χρονική στιγμή που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση.

Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM.

Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα.

3. H «περίεργη» δραστηριότητα στο κινητό του 32χρονου

Επίσης, σημαντικά στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς, σύμφωνα με το ΜEGA, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο.

Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, δεν φαίνεται το κίνητρο να έχει οποιαδήποτε σχέση με ληστεία.

Αυτό εξετάζει πλέον η ελληνική αστυνομία μετά από μια ενδελεχή έρευνα πολλών ημερών όπου εξάντλησε αυτό το ενδεχόμενο, για το ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι φερόμενοι ληστές.

*Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;

*Γιατί λείπει μόνο η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού;

*Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;

Τι έγραφε το τελευταίο SMS που έστειλε η Καρολάιν στον πιλότο

Σύμφωνα με το MEGA, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Ενημέρωση 17.53: ΕΡΤ: Δραματικές εξελίξεις

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με τον σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν να δίνει αυτή την ώρα συμπληρωματική κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Η Αστυνομία φαίνεται να έχει στα χέρια της σημαντικά ευρήματα, ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές.

Πρόκειται για ένα smart watch στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί.

Επίσης, έχουν προκύψει στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Γεραφέντης, πέρα από το βιομετρικό ρολόι είναι το καταγραφικό της κάμερας, αλλά και το κινητό του πιλότου καθώς φαίνεται να υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα σε αυτά που αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών τόσο για την ώρα που εκτιμούσε ο ίδιος ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του καθώς φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος.

Οπότε τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα νέα ψηφιακά ευρήματα.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και ψάχνουν να βρουν σε άλλες πηγές το κίνητρο του δράστη.

Διαβάστε τη συνέχεια των εξελίξεων ΕΔΩ: Γλυκά Νερά: Για τον φόνο της Καρολάιν ύποπτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr