ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι και με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες είναι οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι αν και έλαβαν σήμα υψηλής προτεραιότητας δεν κατέβηκαν καν από το περιπολικό όταν έφτασαν στο διαμέρισμα στη Δάφνη, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της 31χρονης από το σύζυγό της.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις ενέργειες που φέρονται ότι παρέλειψαν να κάνουν οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερώθηκαν για συγκεκριμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Υπενθυμίζεται ότι μια γειτόνισσα της άτυχης 31χρονης είχε ακούσει πριν λίγες ημέρες τη νεαρή γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και είχε καλέσει την Αστυνομία.
Είχε δώσει μάλιστα τα δικά της στοιχεία στην Αστυνομία καθώς τα ονόματα στο κουδούνι της τραγικής οικογένειας είχαν αλλάξει προσφάτως.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της το περιπολικό ήρθε αλλά δεν προσπάθησαν να ελέγξουν το περιστατικό και αποχώρησαν απλά κοιτάζοντας την πολυκατοικία απέξω.
Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
«Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί φαινόμενο-όνειδος για τις σύγχρονες κοινωνίες και για την εξάλειψή του θα χρειαστεί η συστράτευση όλων μας.
»Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν το καθήκον τους, και πράγματι στη συντριπτική πλειονότητά τους το εκτελούν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, οποτεδήποτε οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή τους.
»Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία» ανέφερε σε ανακοινωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.























































