ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση διώκονται πλέον οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 46χρονου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου αποφάσισε τελικά, όπως μεταδίδει το cretapost.gr να μετατρέψει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση στους τέσσερις οπαδούς του Ηροδότου που φαίνεται να είναι οι πρωταγωνιστές της αιματηρής συμπλοκής που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη.
Μέσα της επόμενης βδομάδας θα κληθούν να καταθέσουν τα δύο άτομα που κατονόμασαν το ζευγάρι των φιλάθλων του Εθνικού πριν λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος και η 34χρονη κατονόμασαν δύο άτομα ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων τα οποία αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αρχές.























































