ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο εμφανιζόμενων διαχειριστών της ιστοσελίδας «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», στην οποία μεταξύ άλλων προτείνονται τρόποι αντίδρασης κατά των μέτρων για την πανδημία και επί αποφάσεων που αφορούν «τις ζωές και την περιουσία μας».
Η ποινική δίωξη σε βάρος των δύο προσώπων αφορά τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή, με βάση στοιχεία που απέστειλε στην Εισαγγελία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η ιστοσελίδα, είτε έναντι του ποσού των 20 ευρώ, είτε δωρεάν, προτρέπει τους αναγνώστες της να προχωρήσουν σε «ανακλήσεις» της πληρεξουσιότητας αντιπροσώπευσής τους από όλες τις μορφές εξουσίας, πολιτική δικαστική κλπ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να έχουν την δυνατότητα «να αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή και την περιουσία τους».
Τις εν λόγω «ανακλήσεις αντιπροσώπευσης» αναλαμβάνουν να κοινοποιήσουν στελέχη της ιστοσελίδας στην έδρα των φορέων.
»Παράλληλα μέσω αντίστοιχης διαδικασίας, η ιστοσελίδα συμβουλεύει όσους βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, λόγω μη εμβολιασμού τους να αποστείλουν στις υπηρεσίες τους έγγραφο που τους προτείνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπα που εμπλέκονται στην εν λόγω κίνηση είχαν στο παρελθόν εμπλακεί με την ομάδα του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις».























































