Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκιώνης: Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι βίασαν τη Γεωργία Μπίκα

Γκιώνης: Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι βίασαν τη Γεωργία Μπίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν» αναφέρει ο ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης, μετά τη δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε σουίτα της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά.

Στην πρώτη του αντίδραση αφότου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, ο ακτιβιστής, που έκανε γνωστή την καταγγελία της, επισημαίνει ότι «υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν».

Η ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη στο Instagram:

«Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι φασίστες είναι ότι εγώ και όσοι στηρίζαμε την Γεωργία Μπίκα δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν. Τις περιμέναμε σαν έξτρα στοιχείο προς απόδειξη της αλήθειας. Δεν σταματά εδώ γιατί θα γίνουν και άλλες αναλύσεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν οι μαρτυρίες της Γεωργίας, αλλά και άλλων θυμάτων» έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των συνηγόρων του κατηγορούμενου, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις είναι αρνητικά και δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ -ΜΠΕ «ελάχιστη» είναι η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε στα εξετασθέντα δείγματα ούρων.

Η αντίδραση της πλευράς της Γεωργίας

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα λέει στο Newsbeast πως ο ίδιος δεν έχει δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενώ δεν είναι βέβαιος και για την εγκυρότητα των διαρροών. Όπως μας είπε: «Δεν έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου τα αποτελέσματα. Το έγγραφο του εργαστηρίου θα το πάρω αύριο το πρωί και το ίδιο μου είπε και ο Ζιώγας (ο δικηγόρος της Γεωργίας).

Με δύο λόγια: πρώτα θέλουμε να δούμε το αποτέλεσμα προσεχτικά και με τα ίδια μας τα μάτια. Αν όμως είναι όντως αυτό το αποτέλεσμα ενδεχομένως να προβούμε σε περαιτέρω διερεύνηση. Υπάρχουν πράγματα να κάνουμε από εδώ και πέρα. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα αποφασίσουμε. Μπορούμε κατ’ αρχάς να κάνουμε επανεξέταση των ήδη υπαρχόντων ούρων, μπορούμε να ζητήσουμε εξετάσεις από άλλα μέρη του σώματος, ο, τι μπορούμε θα το κάνουμε».

Ο κος Γαλεντέρης πάντως τονίζει στο Newsbeast πως ο, τι επιπλέον ζητήσει σε σχέση με νέες εξετάσεις στην Γεωργία Μπίκα, σε συνεννόηση πάντα με τον δικηγόρο της Αθανάσιο Ζιώγα αυτά θα γίνουν στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές στο γιατί στάλθηκε τελικά το δείγμα της Γεωργίας στην Ελβετία. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξουμε άλλο εργαστήριο σε άλλη χώρα. Στην Ελλάδα υπάρχουν εργαστήρια τα οποία μπορούν να ανιχνεύσουν τα πάντα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κολωνός – Απόφαση: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Κοζάνη: «Μαϊμού» αστυνομικός έκλεψε 225.000 ευρώ από ηλικιωμένη, με τη γνωστή μέθοδο του «τροχαίου»

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr