ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλκης (Αλκιβιάδης) Καμπανός, Δολοφονίες, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Χούλιγκαν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, έδωσε τη δική του συγκλονιστική μαρτυρία για τον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Καπραβέλος, από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.
«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε τον σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα.
»Δυστυχώς, ήρθε το παιδί, ο Άλκης, και ήταν νεκρός», τόνισε στον ΣΚΑΪ.























































