ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χούλιγκαν,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενημέρωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σχετικά με τις υπό καθεστώς ανωνυμίας καταγγελίες, τις οποίες έκανε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, άτομο που δήλωσε ότι φέρει την ιδιότητα του αστυνομικού, καθώς και ότι έχει γνώση σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των περιστατικών οπαδικής βίας από την Αστυνομία.
Οι καταγγελίες που αναφέρονται σε φερόμενη πλημμελή διαχείριση περιστατικών οπαδικής βίας από αστυνομικούς με εντολές ανωτέρων τους, καθώς και σε φερόμενο ρόλο απόστρατων αστυνομικών σε ομάδες, αναπαράχθηκαν από το πρωί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
«Σχετικά με ηχητικό απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, που περιέχει δηλώσεις ατόμου το οποίο επικαλείται ότι φέρει την ιδιότητα του αστυνομικού και αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με εντολή του συγκεντρώθηκε σχετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί άμεσα για ποινική αξιολόγηση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.






















































