ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο «Ντίνος» που ψάχνουν οι αρχές

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο «Ντίνος» που ψάχνουν οι αρχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα ίχνη του 12ου δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι πλησιάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 12ος εμπλεκόμενος, οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, ονομάζεται «Ντίνος».

Τα στοιχεία αυτά έρχονται από την απολογία του 21χρονου Έλληνα, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη. Πρόκειται για το πρώτο άτομο από τους 11 συλληφθέντες, ο οποίος έδωσε το οποιοδήποτε στοιχείο για τον 12ο εμπλεκόμενο.

Όπως ισχυρίζεται ο 21χρονος, δεν γνωρίζει το επίθετο του «Ντίνου», αφού -όπως ισχυρίστηκε- ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Έλληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια.

Γιατί κανένας δεν κατονομάζει τον 12ο εμπλεκόμενο;

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους αστυνομικούς είναι το γιατί κανένα άτομο δεν έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ακόμα ένα γεγονός που εγείρει προβληματισμό στις αρχές είναι ότι μέχρι σήμερα, δέκα μέρες μετά τη φονική επίθεση, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το τρίτο όχημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται ότι δολοφόνησε 14χρονη και διαμέλισε το πτώμα της με αλυσοπρίονο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr