Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φουρθιώτης: Στο νοσοκομείο πριν τη φυλακή – Ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν μέσα στην Εισαγγελία

Φουρθιώτης: Στο νοσοκομείο πριν τη φυλακή – Ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν μέσα στην Εισαγγελία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι προτού μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου δέχτηκε χτύπημα από άνδρα που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών, στην οποία βρέθηκε το μεσημέρι τη; Τρίτης, μετά τη νέα σύλληψη του.

Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και συγκεκριμένα στην ορθοπαιδική κλινική όπου και θα περάσει τη νύχτα, ενώ την Τετάρτη θα μεταφεθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

«Νοσηλεύομαι στην Ορθοπαιδική κλινική του ΚΑΤ έπειτα από χτύπημα που δέχθηκα από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από το χτύπημα έσπασε ο ένας από τους τρεις κοχλίες του αριστερού ισχυου. Όσον αφορά το θέμα της σύλληψής μου, έχω παραδώσει στην εισαγγελία όλα τα ιατρικά έγγραφα από το ΚΑΤ και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών όπως και του νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού που αποδεικνύουν ότι χρήζω 24ωρης παρακολούθησης.

Δυστυχώς αγνοήθηκε αυτό και έτσι η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο. Μάλιστα διατάχθηκε προφυλάκιση σε κέντρο κράτησης από το οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Προσφεύγω αύριο πρωί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα που έχω υποστεί. Οτιδήποτε μου συμβεί την ευθύνη έχει η εισαγγελέας εκτέλεσης πονών», υποστήριξε ο Φουρθιώτης στο protothema.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την αποφυλάκισή του τον Οκτώβριο του 2021. Αρχικά ο σχεδιασμός ήταν να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά εν συνεχεία αποφασίστηκε να μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr