Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παντρεμένος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη στη Λάρισα – Τον αντιλήφθηκε η μητέρα

Παντρεμένος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη στη Λάρισα – Τον αντιλήφθηκε η μητέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάρισα, Παιδική Πορνογραφία, Ρόδος,

Δικογραφία για πορνογραφία ανη­λίκων σχηματίστηκε από την Υπο­διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας σε βάρος ενός 29χρονου άνδρα, ο οποίος είναι έγγαμος.

Αφορ­μή αποτέλεσε η επίμονη απαίτησή του από 15χρονη μαθήτρια Γυμνα­σίου της Λάρισας να του αποστείλει φωτογραφίες, αρχικά με ρούχα, στη συνέχεια με εσώρουχα και τε­λικά, έπεισε κατά πως φαίνεται το μικρό κορίτσι να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της, κάτι που έπραξε και ο ίδιος στο πλαίσιο… ανταλλαγής φωτογραφιών.

Ευτυχώς για τη 15χρονη παρενέβη έγκαιρα η παρατηρητική μητέρα της, η οποία ήλεγξε τις συνομιλίες της στην εφαρμογή «Snapchat» και, κατήγγειλε προχθές την υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ μετά από εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων έγινε έρευνα στο σπίτι του παντρεμένου στη Ρό­δο στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Αναλυτικότερα, ο άγνωστος αρχικά άνδρας μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης προσέγγισε την 15χρονη από τις αρχές του πε­ρασμένου Απριλίου προτρέποντάς την να συνομιλούν κυρίως με γρα­πτά μηνύματα.

Η αθώα αρχικά προσέγγιση της 15χρονης, με τον καιρό απέκτησε σεξουαλικό περιεχόμενο, με τον 29χρονο να ζητά επίμονα, σύμφω­να με τα καταγγελλόμενα, από τη μαθήτρια να του αποστείλει φωτο­γραφία της.

Αρχικά με ενδύματα, στη συνέχεια με εσώρουχα, για να την πείσει τε­λικά να του στείλει και γυμνές της φωτογραφίες όπως και ο 29χρονος της απέστειλε δικές του, γυμνές φωτογραφίες.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι ο 29xpovos είναι κάτοικος Ρόδου για να ακολουθή­σει, με εισαγγελική εντολή έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Διευκρινίζεται πως το Snapchat αποτελεί μια διαδεδομένη εφαρμο­γή που χρησιμοποιούν οι νέοι στα έξυπνα τηλέφωνα, μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων που δίνει τη δυνατότητα αποστολής φωτογρα­φιών και βίντεο στους συνομιλητές, με την ιδιαιτερότητα ότι ο παραλή­πτης έχει πρόσβαση στο υλικό για μια καθορισμένη χρονική περίοδο, αφού στη συνέχεια μηνύματα (φω­τογραφία κλπ) διαγράφονται αυ­τόματα και δεν είναι πλέον ορατά.

Πηγή: Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καταγγελία κτηνοτρόφων: Γέμισε η ελληνική αγορά με ρουμάνικα αρνιά ενόψει Πάσχα

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Κολωνός: Ισόβια και πολυετή κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Εκτός φυλακής 17 κατηγορούμενοι

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Μίχο ζήτησε η εισαγγελέας

Αποφυλακίζεται η μητέρα της 12χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr