ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για κατάχρηση ανηλίκου με θύμα μία 13χρονη κατηγορείται 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε εναντίον του ο πατέρας της.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της 13χρονης και να της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου, με αναφορές – μεταξύ άλλων – σε ακατάλληλες για ανήλικους ταινίες.
Όλα αυτά, σύμφωνα με την καταγγελία, έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι του 53χρονου (σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης), όπου φιλοξενείτο η ανήλικη, καθώς είναι φίλη με την κόρη της συζύγου του κατηγορούμενου.
Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, η πράξη τελέστηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου εκτός από την 13χρονη βρισκόταν (και κοιμόταν) η φίλη της.
Η ανήλικη φέρεται την ίδια μέρα να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα συνέβησαν και ακολούθησε η καταγγελία.
Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ζήτησε και πήρε αναβολή, με το Δικαστήριο να διατηρεί την κράτησή του.
Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία και κάνει λόγο για παρεξήγηση.























































