ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κολωνός, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεπόλια, Υπόθεση Μαστροπείας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 43 και 54 ετών, που φέρονται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με την 12χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αρχικά εμφανίστηκε ο 43χρονος, που ταυτοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ο οποίος ανέφερε ότι από το καλοκαίρι συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με νεαρή γυναίκα, που προσομοιάζει στην 12χρονη.
Αργότερα, εμφανίστηκε ο 54χρονος, ο οποίος υποστήριξε, ότι συνομιλεί με διάφορα άτομα σε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών, αλλά όχι με ανήλικα κορίτσια.
Οι δύο άνδρες αποχώρησαν αργότερα από την ΓΑΔΑ, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε αυτή την υπόθεση.























































