ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 15 άτομα για παράνομο τζόγο

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 15 άτομα για παράνομο τζόγο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα στον παράνομο τζόγο επέφερε η Ελληνική Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας συνέλαβαν, χθες, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, συνολικά 15 άτομα που διενεργούσαν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε ότι 53χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 14 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν 15 άτομα για διενέργεια παράνομων ηλεκτρονικών παιγνίων.

Δεκαπέντε συνολικά άτομα που διενεργούσαν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια εντόπισαν και συνέλαβαν χθες (17-01-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας.

Πρόκειται για 13 ημεδαπούς και 2 αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε ότι 53χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 20 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε 14 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα ηλεκτρονικά παίγνια από ισάριθμα άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της

Θεσσαλονίκη: 15χρονος κατηγόρησε γιατρό ότι αντί να τον εξετάσει τον θώπευε

Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός διώκεται για τη δολοφονία της συντρόφου του και του γιου της

Ανεξέλεγκτες οι τηλεφωνικές απάτες στη Μακεδονία – Αποσπούν χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένους

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr