ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανήλικος Δράστης, Βιασμός, Ημαθία, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Σεξουαλική Κακοποίηση,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ιστορία φρίκης αποκαλύφθηκε στην Ημαθία, όπου ένας 13χρονος φέρεται να βίαζε επί μήνες έναν 12χρονο.
Η καταγγελία έγινε από τον 12χρονο και την 33χρονη μητέρα του και σύμφωνα με αυτήν, το χρονικό διάστημα από 1η Αυγούστου 2022 έως τις 8 Μαρτίου 2023 σε διάφορα σημεία στην Αγκαθιά Ημαθίας, ο δράστης τον βίαζε με απειλές και με χρήση σωματικής βίας (γροθιές και κλωτσιές).
Ο 12χρονος υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση χθες Κυριακή 12/3/2023, όπου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εντοπίστηκαν ανάλογα ίχνη.
Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Αλεξάνδρειας, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.























































