ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χειροπέδες σε έναν 25χρονο αλλοδαπό έβαλε η Αστυνομία για απόπειρα βιασμού μιας 19χρονης στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή, η 19χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης, κατήγγειλε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας ότι, ξημερώματα της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Τούμπας, την πλησίασε ο προαναφερόμενος και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει και να αφαιρέσει το σακίδιο της.
Σημειώνεται ότι, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου καθώς είχε προβεί σε προγενέστερο χρόνο και σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια 22χρονης ημεδαπής σε οικοδομή στο κέντρο της πόλης.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes, o δράστης όπως διαπιστώθηκε, κατά τη σύλληψή του, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.























































