ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
Δημοσκόπηση Metron: Κάτω από το 25% η ΝΔ που ο Μητσοτάκης έχει θέσει ως όριο για αλλαγή ηγεσίας
Pizza Fan: Ένα εκατ. ευρώ είχε ο ιδιοκτήτης σε δωμάτιο-κρύπτη - Κλειστά τα καταστήματα της Pizza Fan
Pizza Fan: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για πειραγμένες ταμειακές στη μεγάλη αλυσίδα πιτσαρίας
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 26% η ΝΔ, 14,5% η ΕΛ.Α.Σ, 11% το ΠΑΣΟΚ - Η ακρίβεια καθορίζει την ψήφο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σπείρα που λήστευε σπίτια σε Αττική και Μεσσηνία και βίαζε θύματά της εξάρθρωσαν οι άντρες της Ασφάλειας συλλαμβάνοντας δυο μέλη της ομάδας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα η σπείρα είχε διαπράξει στις 13 Ιανουαρίου, την πρώτη ληστεία στο εξοχικό που διαητρούσε ζευγάρι αλλοδαπών στην Πυλία Μεσσηνίας. Οι δράστες, αφού πρώτα ακινητοποίησαν και έδεσαν τους ιδιοκτήτες, στη συνέχεια ανενόχλητοι άρπαξαν ότι χρήματα βρήκαν χρήματα, δύο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, αποχώρησαν από το σπίτι με το αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην Ελευσίνα.
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 Ιανουαρίου, τα μέλη της σπείρας παραβίασαν οικία στην Αττική και με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν την γυναίκα που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, αφαιρώντας χρήματα και κινητό τηλέφωνο. Στη διάρκεια της ληστείας, ένας εκ των μελών της σπείρας ασέλγησε στο θύμα.























































