ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ασυνήθιστο και ανησυχητικό περιστατικό βίωσε η κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη, τεχνικού συμβούλου των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
Το συμβάν σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία της, ένα αυτοκίνητο την ακολουθούσε επίμονα, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Η ίδια ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές ότι το όχημα την παρακολουθούσε διαρκώς από την οδό Καστοριάς έως την οδό Κρασαδάκη, εκφράζοντας την υποψία ότι το περιστατικό ενδέχεται να σχετίζεται με την επαγγελματική ιδιότητα του πατέρα της ως τεχνικού συμβούλου των οικογενειών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Ωστόσο, έπειτα από αστυνομική προανάκριση, εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αξιοποίηση πληροφοριών και την ομολογία του δράστη, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος οδηγός όντως προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, προσεγγίζοντας με μεγάλη ταχύτητα το όχημα της καταγγέλλουσας.
Παρόλα αυτά, διευκρινίστηκε ότι επρόκειτο για τυχαίο γεγονός, καθώς ο δράστης δεν γνώριζε την ταυτότητά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, τόσο η προανάκριση όσο και η συμπληρωματική κατάθεση της 33χρονης απέκλεισαν το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με την υπόθεση των Τεμπών.























































