Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

39χρονη περιέγραψε στο MEGA τον εφιάλτη του ομαδικού βιασμού της

39χρονη περιέγραψε στο MEGA τον εφιάλτη του ομαδικού βιασμού της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ομαδικός Βιασμός,

Μια 39χρονη περιέγραψε στο MEGA τον εφιάλτη που βίωσε το 2022, όταν κατήγγειλε στις Αρχές ομαδικό βιασμό από τρεις άνδρες.

Σε βάρος των δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με επιβολή περιοριστικών όρων, αν και η εισαγγελέας προτείνει την απαλλαγή τους.

Η γυναίκα θυμάται έντονα τον πόνο, τις γροθιές, τον ξυλοδαρμό και τους διαδοχικούς βιασμούς, ενώ αδυνατούσε να αντισταθεί.

Τα σημάδια στο σώμα και την ψυχή της παραμένουν, με μόνιμες βλάβες που απαιτούν ιατρική παρακολούθηση και πιθανή χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό ξεκίνησε σε ένα κατάστημα, όπου οι τρεις άνδρες την πλησίασαν, της μίλησαν και, όπως πιστεύει, έβαλαν κάτι στην πορτοκαλάδα της, καθώς είχε κενά μνήμης και έντονο πονοκέφαλο.

Το επόμενο πρωί ξύπνησε χτυπημένη, με το σπίτι της κατεστραμμένο και έναν από τους δράστες στον καναπέ.

Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν την πράξη, αλλά ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε συναίνεση.

Τρία χρόνια μετά, η 39χρονη περιμένει τη δίκη, βέβαιη ότι τα στοιχεία θα την δικαιώσουν, ενώ ο εφιάλτης συνεχίζει να την στοιχειώνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα – «Μην φωνάζεις για να μην ακούσουν οι άλλοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr