ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Spreads, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματιστήριο, Χρηματιστήριο Αθηνών,


















































Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
Γεωπολιτικός σεισμός! Ήταν η Σαουδική Αραβία και η Συρία οι χώρες που συζητούσαν «ειρήνη» με το Ισραήλ ως προκάλυμμα για
«Φωτιές» στην Ιερουσαλήμ από διαρροές για αραβικό σχέδιο παραπλάνησης - Διαψεύδει εμπλοκή της Αιγύπτου ο Νετανιάχου
Τεράστια αποστολή αμερικανικού στρατιωτικού υλικού έφτασε στο λιμάνι της Χάιφα
Το Πεντάγωνο απορρίπτει την αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και επανεξετάζει τις πυρηνικές επιλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα μίνι κραχ απάντησαν οι αγορές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο από το άνοιγμά του το πρωί κατέγραφε απώλειες 5%, ενώ μετά την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου ενδοσυνεδριακά ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατέγραψε απώλειες μέχρι και 11%.
Στις 15:30 ο Γενικός Δείκτης Τιμών είχε καταφέρει να περιορίσει σημαντικά τις απώλειες καταγράφοντας πτώση -4,75%.
Ισχυρές πιέσεις δέχονται τα ελληνικά ομόλογα, ενώ τις μεγαλύτερες πιέσεις δέχθηκε ο τραπεζικός κλάδος. Η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου βρίσκεται στο 8,62%, του 15ετούς στο 9,57%, ενώ του 3ετούς καλπάζει στο 11,2%.
Η χρόνια, που ολοκληρώνεται σε δύο συνεδριάσεις, βρίσκει το Γενικό Δείκτη με απώλειες πάνω από 26% από την αρχή του έτους.























































