ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη,

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου
Αλβανία: Τρίτη ημέρα συγκρούσεων και καταστροφών στους δρόμους των Τιράνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στοιχεία για τις εγγραφές και διαγραφές μελών από τα μητρώα τους απέστειλαν στη Βουλή τα τρία μεγάλα επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Τα στοιχεία αφορούν στο 2013 και τον Ιανουάριο του 2014 και προέρχονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Συνολικά και στα τρία επιμελητήρια οι εγγραφές ανήλθαν σε 5.180 και οι διαγραφές στις 6.864.
Ειδικότερα, το 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2014, στο μητρώο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έχουν καταχωρηθεί 968 εγγραφές μελών και 1.089 διαγραφές.
Στο μητρώο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καταχωρήθηκαν 385 εγγραφές και 906 διαγραφές, ενώ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης καταχωρήθηκαν 3.827 εγγραφές και 4.869 διαγραφές.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν δια του υφυπουργού Ανάπτυξης, Αθανάσιου Σκορδά, ο οποίος ενημερώνει για τα μέτρα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων πανελλαδικά, αλλά και για τη Βόρεια Ελλάδα.






















































