ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το καμπανάκι κινδύνου χτυπάει ο Πιέρ Μοσκοβισί που προειδοποιεί για τους κινδύνους ενός Grexit σε συνέντευξη του στο Spiegel, λέγοντας ότι ένα τέτοιο βήμα θα μπορούσε να είναι το τέλος του ενιαίου νομίσματος.
«Στην τελική, όλοι μας στην Ευρώπη πιθανότατα συμφωνούμε πως ένα Grexit θα μπορούσε να είναι καταστροφή, για την ελληνική οικονομία, αλλά και για την ευρωζώνη συνολικά» δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό ο κ. Μοσκοβισί.
«Αν μια χώρα φύγει από αυτήν την νομισματική ένωση, οι αγορές θα θέσουν αμέσως το ερώτημα ποια χώρα θα φύγει μετά και αυτή μπορεί να είναι η αρχή του τέλους» προειδοποίησε.






















































