ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Το τέλος της αποικιακής τάξης, η θεολογία της απελευθέρωσης και η μαρτυρία της Ορθοδοξίας στον μετααποικιακό κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξετάζει να απαγορεύσει στα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα να αυξάνουν το κρατικό χρέος που κατέχουν, σε μια κίνηση που θα αποκόψει μια βασική πηγή χρηματοδότησης για την Αθήνα και θα επιδεινώσει τις διαφωνίες με τους πιστωτές της σύμφωνα με τους Financial Times.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη συζήτησαν κατά πόσο πρέπει να κάνουν νομικά δεσμευτικές τις πρόσφατες προειδοποιήσεις στις ελληνικές τράπεζες να μην αυξήσουν την ποσότητα του βραχυπρόθεσμου κρατικού χρέους ή των εντόκων.
Η ΕΚΤ στα μέσα Φεβρουαρίου έκανε συστάσεις στις τέσσερις ελληνικές τράπεζες που βρίσκονται υπό την εποπτεία της να απέχουν από την αγορά επιπρόσθετου χρέους. Υπάρχουν ανησυχίες μεταξύ των κεντρικών τραπεζιτών της ευρωζώνης ότι οι ελληνικές τράπεζες μπορεί να αγνοήσουν τις συστάσεις και να αυξήσουν το στοκ από έντοκα.
Τελική απόφαση δεν αναμένεται πριν από την Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, όπου ο Αλέξης Τσίπρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, καθώς και με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και την Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβολίου, για να συζητήσουν για την κρίση.






















































