ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέλετε πολλή δουλειά για να πάρετε τις δόσεις, το μήνυμα από τις Βρυξέλλες

Θέλετε πολλή δουλειά για να πάρετε τις δόσεις, το μήνυμα από τις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκή Επιτροπή,

Περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες και πολλή δουλειά θέλει η ελληνική πρόταση για την ενίσχυση των οικονομικών της, προκειμένου να «ξεκλειδώσει» η ρευστότητα.

Αυτό ανέφεραν στο Bloomberg τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Οπως τόνισαν, τα προτεινόμενα από την Αθήνα πλάνα, με αντάλλαγμα την εκταμίευση των δόσεων, χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά.

Το προσχέδιο των 15 σελίδων που συζητήθηκε την Κυριακή στις Βρυξέλλες χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες και απέχει από το να αποτελέσει μία βάση για τη συμφωνία, είπε ένας από τους αξιωματούχους που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Μετά τη Θέουτα επιστολή της Ούρσουλα στον Σάντσεθ: «Αυξημένη εποπτεία και, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, η χρησιμοποίηση φυσικών φρακτών»

Ο Φαραντούρης ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις νέες βιαιοπραγίες κατά Ελληνορθόδοξων στη Συρία

Φαραντούρης-Μανιάτης καταγγέλλουν με γραπτή ερώτηση στην Κομισιόν μονομερείς ενέργειες της Λιβύης για ΑΟΖ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr