ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δίνουν τα αποθεματικά τους, ύψους περίπου 110 εκατ. ευρώ, και τα ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΔΔΗΧ, για να μετατραπούν σε ρέπος μετά από συμφωνία των διοικητικών συμβουλίων του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η realnews.gr, ο ΟΑΕΔ είχε αποφασίσει πριν από το Πάσχα την τοποθέτηση σε ρέπος επιπλέον κεφαλαίων, της τάξης των 120 εκατ. ευρώ. Αν και τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών οργανισμών έχουν εξαιρεθεί από την υποχρεωτική μεταφορά τους στην ΤτΕ, όπως προβλέπεται στην ΠΝΠ που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των φορέων και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τα Διοικητικά Συμβούλια ΟΑΕΕ και ΟΑΕΔ έλαβαν οικειοθελώς την απόφαση.
Συγκεκριμένα, στον ΟΑΕΕ, η απόφαση για τοποθέτηση σχεδόν 60 εκατ. ευρώ σε ρέπος ελήφθη με πλειοψηφία 8 υπέρ και 5 κατά, καθώς αρνητικά ψήφισαν οι 3 εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ, ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων (προέρχεται από το ΚΚΕ) και η εκπρόσωπος του Ταμείου των βενζινοπωλών.
Σύμφωνα με το διοικητή του Ταμείου Τ. Πετρόπουλο, η απόφαση έχει συμβολικό χαρακτήρα , αφού ο ΟΑΕΕ θα λάβει από το Δημόσιο 170 εκατ., προκειμένου στις 30 Απριλίου να πληρώσει συντάξεις.
Στον ΟΑΕΔ η διοίκηση ενημέρωσε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο για την μεταφορά επιπλέον 50 εκατ. στον ΟΔΔΗΧ, χωρίς το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία, γιατί έχει προηγηθεί η έγκριση νια το ποσό των 120 εκατ. ευρώ.
ΠΗΓΗ: realnews.gr























































