ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λοταρία, Σωκράτης Κόκκαλης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Intralot, έχει επικοινωνήσει μέσω επιστολής με την κυβέρνηση για την δημιουργία νέας εθνικής λοταρίας.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Σωκράτη Κόκκαλη η προτεινόμενη εθνική λοταρία θα ανήκει 100% στο Δημόσιο ή ακόμα και σε ιδιωτικές εταιρείες μέσω ΣΔΙΤ. Όσο αφορά το management, θα μπορούσε να δοθεί σε κάποιον ιδιώτη μέσω διεθνούς διαγωνισμού.
ΟΠΑΠ
Μιλώντας για ενδεχόμενη νομική αποζημίωση που θα μπορούσε να εγείρει ο ΟΠΑΠ, ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέφερε ότι θα μπορούσε να καλυφθεί από την εταιρεία που θα αναλάμβανε το management. Σύμφωνα με την εκτίμηση του η πρόταση του θα μπορούσε να αποδώσει στο δημόσιο έσοδα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ.























































