ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τράπεζες,


















































Έντρομος από την κατακραυγή ο Μητσοτάκης επειδή πήρε τους Patriot από την Κάρπαθο στέλνει ζεύγος Mirage
Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Έξι συλλήψεις για εκβιασμούς, εμπρησμούς και απάτες
Αλ. Τσίπρας: Από την πλατεία Θησείου η ανακοίνωση του κόμματος στις 26 Μαΐου
Τραμπ: Είχα αποφασίσει να επιτεθώ Τρίτη 19/5 στο Ιράν, αλλά χώρες του Κόλπου με σταμάτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λιγότερα δάνεια χορήγησαν τον Φεβρουάριο οι τράπεζες σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, που δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα, τα δάνεια προς τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας σημείωσαν μείωση κατά 4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013.
Ο χορηγήσεις στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων προς τα νοικοκυριά μειώθηκαν τον Φεβρουάριο κατά 3,3%, ακολουθώντας τη μείωση κατά 3,4% του Ιανουαρίου.
Πιο αναλυτικά το χρέος σε στεγαστικά δάνεια διαμορφώθηκε στα 71,2 δισ. ευρώ καταγράφοντας μείωση κατά 3,3% ενώ οι χορηγήσεις καταναλωτικών δανείων μειώθηκαν κατά 3,4% στα 28,1 δισ. ευρώ.
Η καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, τον Φεβρουάριο του 2014, ήταν αρνητική κατά 439 εκατ. ευρώ και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής παρέμεινε στο -5,2%, αμετάβλητος σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2014.























































