ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πιστός στο δόγμα ότι δεν υπάρχει κρίση χρέους ή ρευστότητας παρά μόνο κρίση ανταγωνιστικότητας, εμφανίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρα τους, υποστήριξε ότι «η Γερμανία θα πιέσει για μεταρρυθμίσεις ώστε οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να προστατευθούν από μελλοντικές κρίσεις, όταν αναλάβει το πηδάλιο της Ομάδας των Είκοσι (G20) πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών και αναδυόμενων οικονομιών», μειώνοντας έτσι τις ελπίδες ότι θα υπάρξουν δημοσιονομικά κίνητρα για να τονωθεί η ανάπτυξη.
«Θα επιμείνουμε αποφασιστικά σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για να βελτιωθεί η αντοχή μας έναντι εξελίξεων που έχουν τη δυναμική να οδηγήσουν σε κρίση», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην Bundestag, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει έλλειψη χρέους σ’ αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχει έλλειψη ρευστότητας των κεντρικών τραπεζών σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως υπάρχει σίγουρα έλλειψη ανταγωνιστικότητας σ’ αυτόν τον κόσμο επειδή πολλές χώρες έχουν παραλείψει πολλές μεταρρυθμίσεις».
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε ακόμη ότι εξελίξεις που οδηγούν σε κρίσεις μπορούν να εντοπιστούν σ’ ολόκληρο τον κόσμο.























































