ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές στο ξεκίνημα των σημερινών συναλλαγών, εξαιτίας των μεταλλευτικών εταιριών και των αυτοκινητοβιομηχανιών, ενώ οι αγορές αναμένουν την ομιλία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι και τις λεπτομέρειες για τη θέση της Βρετανίας αναφορικά με το Brexit.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX σημείωσε νωρίτερα πτώση 0,5% με τον βρετανικό δείκτη blue-chip FTSE να παρατείνει τις απώλειές του, υποχωρώντας 0,4%.
Οι φόβοι ότι η Βρετανία βαίνει προς ένα «σκληρό» Brexit εντάθηκαν την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας τη λίρα σε ένα από τα χαμηλότερα επίπεδά της έναντι του δολαρίου εδώ και περισσότερο από τρεις δεκαετίες.
Η Βρετανία δεν θα επιδιώξει μια συμφωνία με την ΕΕ που θα την αφήσει «μισή μέσα, μισή έξω» από την ΕΕ, όπως αναμένεται να δηλώσει η Μέι σύμφωνα με το γραφείο της στην ομιλία που θα παρουσιάζει τις 12 προτεραιότητές της για τις επικείμενες συνομιλίες ‘διαζυγίου’ με την ΕΕ.
Σημαντικές απώλειες κατέγραφαν οι εταιρίες των πρώτων υλών, υποχωρώντας κατά 1,1%, λόγω της μείωσης των τιμών των μετάλλων. Οι μετοχές των Anglo American , BHP Billiton και Antofagasta σημείωσαν νωρίτερα πτώση μεταξύ 1,6% και 1,8%























































