ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mέρκελ: Aδύναμο το ευρώ λόγω της πολιτικής Ντράγκι

Mέρκελ: Aδύναμο το ευρώ λόγω της πολιτικής Ντράγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον Μάριο Ντράγκι «έδειξε» ως υπεύθυνο για την πτωτική πορεία του ευρώ η ‘Ανγκελα Μέρκελ. «¨Είναι αδύναμο το ευρώ λόγω της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ» τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος που ανέφερε πως η χαμηλή τιμή του πετρελαίου επίσης αποτελεί παράγοντα.

Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι «μπορούμε να επενδύσουμε περισσότερο στη Γερμανία, παρότι η εγχώρια ζήτηση ήδη αποτελεί κινητήριο δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη».

«Να μη φύγει άλλος από την Ε.Ε.»

Σχετικά με τη Βρετανία, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να εμποδίσει άλλες χώρες να εγκαταλείψουν την ΕΕ.

Σε ό,τι αφορά στον νέο Γάλλο πρόεδρο, ευχήθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν να καταφέρει να αντιπαλέψει την ανεργία και συμπλήρωσε ότι η Γερμανία θα πρέπει να τον βοηθήσει να έχει επιτυχία.

Η καγκελάριος υπογράμμισε ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο λαϊκισμός είναι να λύσουμε τα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr