ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mέρκελ: Aδύναμο το ευρώ λόγω της πολιτικής Ντράγκι

Mέρκελ: Aδύναμο το ευρώ λόγω της πολιτικής Ντράγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον Μάριο Ντράγκι «έδειξε» ως υπεύθυνο για την πτωτική πορεία του ευρώ η ‘Ανγκελα Μέρκελ. «¨Είναι αδύναμο το ευρώ λόγω της νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ» τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος που ανέφερε πως η χαμηλή τιμή του πετρελαίου επίσης αποτελεί παράγοντα.

Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι «μπορούμε να επενδύσουμε περισσότερο στη Γερμανία, παρότι η εγχώρια ζήτηση ήδη αποτελεί κινητήριο δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη».

«Να μη φύγει άλλος από την Ε.Ε.»

Σχετικά με τη Βρετανία, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να εμποδίσει άλλες χώρες να εγκαταλείψουν την ΕΕ.

Σε ό,τι αφορά στον νέο Γάλλο πρόεδρο, ευχήθηκε ο Εμανουέλ Μακρόν να καταφέρει να αντιπαλέψει την ανεργία και συμπλήρωσε ότι η Γερμανία θα πρέπει να τον βοηθήσει να έχει επιτυχία.

Η καγκελάριος υπογράμμισε ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο λαϊκισμός είναι να λύσουμε τα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: Η Αίγυπτος είναι σύμμαχός μας αλλά να σεβαστεί τη θρησκευτική ελευθερία και τη Μονή Σινά

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Λαβρόφ: «Η Τουρκία καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ»

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr