Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι να κάνετε αν είστε νικητής στη λοταρία αποδείξεων

Τι να κάνετε αν είστε νικητής στη λοταρία αποδείξεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πρώτη κλήρωση για τις συναλλαγές που έγιναν τον Οκτώβριο με κάρτες και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Όπως δήλωσε η η διευθύντρια ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Σ. Σεχπερίδου στον ΣΚΑΪ η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα και ταυτόχρονα και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους 1.000 λαχνούς και τους 1.000 αναπληρωματικούς.

Το μεσημέρι θα έχουν ανέβει οι συναλλαγές στο www.aade.gr ώστε οι πολίτες αν το επιθυμούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς τους.

Η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα. Για να μάθε κάποιος φορολογούμενος αν κέρδισε θα πρέπει να μπει στο Taxis και να ελέγξει αν έχει μήνυμα από την εφορία ότι κέρδισε.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δηλώσει στο Taxis, στη σχετική εφαρμογή, έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μπουν τα χρήματα. Όπως τόνισε η κ. Σεχπερίδου αυτό είναι υποχρεωτικό.

Οι λογαριασμοί που είναι ήδη δηλωμένοι στο Taxis δεν σχετίζονται με την κλήρωση, οπότε πρέπει να γίνει νέα δήλωση ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναφέρονται στο μήνυμα που θα πάρει ο νικητής – φορολογούμενος.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πριν από τη διενέργεια της κλήρωσης θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Στην πρώτη αυτή κλήρωση συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον οι συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της ΑΑΔΕ έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.

Στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ σημειώνεται ότι οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της ΑΑΔΕ, μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην ΑΑΔΕ κτλ.) δεν χάνονται σε καμία περίπτωση, καθώς διασφαλίζεται, με κάθε εύκαιρο μέσο και τρόπο, ότι θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η μη ενημέρωση του Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Ποιοι φορολογούμενοι δεν θα αναγκαστούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις

ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά μηνύματα SMS υποκλοπής στοιχείων σε βάρος πολιτών

ΕΝΦΙΑ: Μόνο με υπερπλήρη ασφάλιση κατοικίας η μείωση 10% – Οι δικαιούχοι και οι αιτήσεις

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ σε κέντρο διασκέδασης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr