ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 27 Ιουλίου θα συζητήσει το Δ.Σ. του ΔΝΤ την έκθεση του άρθρου 4. Η συζήτηση στο Δ.Σ του Ταμείου της έκθεσης του άρθρου 4 για την Ελλάδα θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου και η δημοσίευση θα ακολουθήσει ορισμένες ημέρες αργότερα, αποκάλυψε ο Τζέρι Ράις μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη. Όπως παραδέχτηκε μάλιστα το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι θα είναι αυτό της ανάλυσης βιωσιμότητας χρέους.
Σε ότι αφορά την μετά πρόγραμμα εμπλοκή του Ταμείου ο ίδιος είπε ότι θα είναι παρόμοια με αυτή που υπάρχει σε άλλες χώρες που είχαν πρόγραμμα.
Υπάρχει η «μετά πρόγραμμα παρακολούθηση» που είναι η δική μας «ενισχυμένη εποπτεία», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι θα συντονίσουμε τη δική μας επιτήρηση με αυτή των ευρωπαίων εταίρων.
«Καθώς δουλεύουμε τόσο στενά με τους εταίρους στην Ευρώπη έχει νόημα να συντονίσουμε τη δράση μας με αυτούς», δήλωσε για να συμπληρώσει ότι συνήθως γίνονται δυο εκθέσεις το χρόνο. «Για εμάς είναι μια πολύ φυσιολογική κατάσταση να έχουμε μετά από ένα πρόγραμμα την παρακολούθηση μιας χώρας», τόνισε.























































