Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι είπε ο Στουρνάρας για τα capital controls – Πότε θα αρθούν πλήρως

Tι είπε ο Στουρνάρας για τα capital controls – Πότε θα αρθούν πλήρως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Διαθέτουμε σχέδιο δράσης, ελέγχουμε επίσης έναν αριθμό δεικτών. Προσβλέπουμε ότι μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους, θα μπορέσουμε να άρουμε τους κεφαλαιακούς ελέγχους αν όλα πάνε καλά», δήλωσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας σε εκδήλωση που έγινε στη Γενεύη, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε, επίσης, ότι οι κεφαλαιακοί έλεγχοι (capital controls) σχετίζονται με την εμπιστοσύνη, ενώ προϋπόθεση για τον μετριασμό των ελέγχων αποτελεί η μη επιδείνωση του διεθνούς κλίματος.

«Δεν είμαστε αρκετά τυχεροί, καθώς δεν διαθέταμε εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, όπως η Ιρλανδία ή η Ισπανία. Προσπαθούμε τώρα και εξελίσσουμε σχέδιο στην Τράπεζα της Ελλάδος προς αυτή την κατεύθυνση», υπογράμμισε ο κ. Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

ΗΑΕ: Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ

«Ράλι» για χρυσό και χρυσή λίρα στην Ελλάδα – Που «πέταξαν» οι τιμές

Το Ιράν θα στοχοποιήσει αμερικανοϊσραηλινά οικονομικά και τραπεζικά συμφέροντα στην περιοχή

Bank of America: Πρόωρη η αισιοδοξία στις αγορές – Προσοχή στη στρατηγική «καμένης γης» του Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr