ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Διαθέτουμε σχέδιο δράσης, ελέγχουμε επίσης έναν αριθμό δεικτών. Προσβλέπουμε ότι μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους, θα μπορέσουμε να άρουμε τους κεφαλαιακούς ελέγχους αν όλα πάνε καλά», δήλωσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας σε εκδήλωση που έγινε στη Γενεύη, σύμφωνα με το Bloomberg.
Ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε, επίσης, ότι οι κεφαλαιακοί έλεγχοι (capital controls) σχετίζονται με την εμπιστοσύνη, ενώ προϋπόθεση για τον μετριασμό των ελέγχων αποτελεί η μη επιδείνωση του διεθνούς κλίματος.
«Δεν είμαστε αρκετά τυχεροί, καθώς δεν διαθέταμε εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, όπως η Ιρλανδία ή η Ισπανία. Προσπαθούμε τώρα και εξελίσσουμε σχέδιο στην Τράπεζα της Ελλάδος προς αυτή την κατεύθυνση», υπογράμμισε ο κ. Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.























































