ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Ενέργεια, Εξαγωγές, Οικονομική Ανάπτυξη, Πρωτογενές Πλεόνασμα, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ανάπτυξη στην Ελλάδα επέστρεψε, η ανεργία μειώνεται αν και παραμένει υψηλή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε συνέδριο του Economist στο Βερολίνο, για την οικονομική συνεργασία Γερμανίας και ΝΑ Ευρώπης.
Όπως επισήμανε ο κ. Σταθάκης, τα καλύτερα νέα είναι ότι η ανάπτυξη έρχεται από εξαγωγές και όχι από εσωτερική κατανάλωση, η οποία τώρα αρχίζει να ανεβαίνει.
Η Ελλάδα, συνέχισε, έχει επιτύχει δημοσιονομική βιωσιμότητα με ιδιαίτερα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.
Σε ό,τι αφορά τους ενεργειακούς στόχους έως το 2030 σημείωσε ότι πρακτικά θα πρέπει να διπλασιάσουμε στην Ελλάδα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προσελκύοντας συγχρόνως επενδύσεις σε υποδομές.























































