ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μετά από την επιτυχία της έκδοσης, συμβούλεψα την αξιωματική αντιπολίτευση να μην έχει τη χαιρεκακία ως βάση της αντιπολιτευτικής της στρατηγικής», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε αποκλειστική του δήλωση στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί το επιτόκιο υψηλό σε σχέση με αυτό της Πορτογαλίας. Δυστυχώς, όμως, πριν από την κρίση, η Πορτογαλία είχε μεν προβληματικές κυβερνήσεις αλλά όχι τόσο προβληματικές ώστε να δημιουργήσουν ένα τόσο δυσθεώρητο χρέος, ούτε είχε κυβερνήσεις όπως αυτές της περιόδου 2010-2014 που δεν ολοκληρώσανε προγράμματα, που δεν πέτυχαν καμία ουσιαστική ρύθμιση, ώστε να καταστεί το χρέος βιώσιμο, και που βγήκανε στις αγορές μία φορά για τα μάτια του κόσμου.
»Εμείς, έχοντας πλέον βγει από τα μνημόνια, έχοντας διευθετήσει το χρέος και έχοντας ανακτήσει την πρόσβαση στις διεθνείς αγορές, συνεχίζουμε τη δική μας στρατηγική, η οποία έχει ως βάση την υλοποίηση ενός βιώσιμου σχεδίου για την οικονομία και την κοινωνία».























































