ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι επιπρόσθετες αμερικανικές κυρώσεις ζημιώνουν τις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσιγκτον, αλλά το ρωσικό οικονομικό σύστημα είναι ανθεκτικό απέναντι στις εξωτερικές πιέσεις, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνοφ.
«Η Ρωσική οικονομία έχει αποδείξει ήδη πως είναι ανθεκτική στις εξωτερικές πιέσεις κατά τα πρόσφατα έτη», δήλωσε ο Σιλουάνοφ.
Ο Ρώσος υπουργός πρόσθεσε δε πως «όσον αφορά το δημόσιο χρέος και το χρέος των επιχειρήσεων, είμαστε πεπεισμένοι πως το οικονομικό σύστημα που έχουμε οικοδομήσει μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του προϋπολογισμού και των επιχειρήσεων σε πιστωτικά μέσα».
Σε ανακοίνωσή του το αμερικανικό ΥΠΕΞ είχε ανακοινώσει πως με τον νέο κύκλο των κυρώσεων η Ουάσιγκτον αποσκοπεί στην επέκταση κάθε πιστωτικής, ή οικονομοτεχνικής βοήθειας προς τη Ρωσία από διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς.























































