ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε υψηλά επίπεδα – πάνω από 400 εκατ. ευρώ – διαμορφώνεται το κόστος των σταθερών τιμολογίων της ΔΕΗ, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, που διατίθενται σε επίπεδα κάτω του κόστους, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα.
Αυτό ανέφεραν πληροφορίες από αρμόδιες πηγές της επιχείρησης σύμφωνα με υπολογισμούς που βασίζονται στην εξέλιξη των τιμών της αγοράς κατά την περίοδο που χορηγήθηκαν τα σταθερά τιμολόγια.
Ωστόσο, ο τελικός υπολογισμός των μεγεθών στα οποία θα επιβληθεί το τέλος 90% που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ΡΑΕ, το αυξημένο μεικτό περιθώριο κέρδους της ΔΕΗ κατά τη χρονική περίοδο από τον Οκτώβριο 2021 έως και τον Μάρτιο 2022 ήταν 729,91 εκατ. ευρώ (επί συνόλου 927,44 εκατ. για όλη την αγορά), ποσό από το οποίο αφαιρούνται οι εκπτώσεις που κάνει η ΔΕΗ για τους πελάτες της.
Το κόστος των εκπτώσεων ήταν 335,99 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι απομένουν 393,92 εκατ.
Από το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί το κόστος των σταθερών τιμολογίων, το οποίο απομένει να προσδιοριστεί εντός των ημερών.






















































