Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδούβελης: Από Δεκέμβριο το θέμα του ελληνικού χρέους

Χαρδούβελης: Από Δεκέμβριο το θέμα του ελληνικού χρέους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Τώρα γυρίζουμε σελίδα» επισημαίνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και τονίζει ότι μετά το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου 2014 αρχίζει η επί της ουσίας συζήτηση με εταίρους και δανειστές αναφορικά με την περαιτέρω διευθέτηση του ελληνικού χρέους, την προληπτική πιστωτική γραμμή και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης, μιλώντας στην Ημερησία του Σαββάτου, υπογραμμίζει ακόμη, ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών από τις αρχές του νέου έτους και ότι επισπεύδεται η μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, με θετικές επιπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με τον υπουργό οικονομικών, ως μόνη αβεβαιότητα προβάλει ο κίνδυνος να εισέλθει η χώρα σε πολιτικές περιπέτειες, καθώς και ότι είναι απαραίτητη η συναίνεση για να εξασφαλιστούν όσα έχουν επιτευχθεί έως τώρα και να αρχίσει η αναπτυξιακή διαδικασία.

Τέλος, ο κ.Χαρδούβελης εκφράζει την αισιοδοξία του για νέες αναβαθμίσεις της οικονομίας από τους οίκους αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος για πρόεδρος του Eurogroup

Ανακαινίσεις ακινήτων: Τα 9 σημεία «κλειδιά» για να σας δοθεί έκπτωση φόρου έως και 16.000 ευρώ

Αυτή είναι η ηλεκτρονική εφαρμογή που μπορείτε να υπολογίσετε τους φόρους που θα πληρώσετε

Η διαδικασία για την επιστροφή ενοικίου – Ποσά, δικαιούχοι, προϋποθέσεις – Καταβολή έως τέλος Νοεμβρίου

ΠΑΣΟΚ: «6 χρόνια ΝΔ – Αποτύχατε. Να η Ελλάδα που παραδίδετε στις κοινωνικές ανισότητες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr